Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmir Meteor Düştü : İZMİR METEOR DÜŞME ANI - İzmir'e Meteor Düştü #shorts # ... - İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Izmir Meteor Düştü : İZMİR METEOR DÜŞME ANI - İzmir'e Meteor Düştü #shorts # ... - İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü' notuyla paylaşılan videolarla ilgili geçtiğimiz gece saat 01:54 civarında i̇zmir'de gökyüzünde video kaydı yapılan olay bir meteor olayıdır. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

Meteor düştü iddiasında İzmir ve Manisa'dan ilk görüntüler ...
Meteor düştü iddiasında İzmir ve Manisa'dan ilk görüntüler ... from i4.hurimg.com
Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Son dakika egeye meteor mu düştü?

Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

İzmir'e göktaşı düştü! Uzman isim uyardı: Bu daha ...
İzmir'e göktaşı düştü! Uzman isim uyardı: Bu daha ... from i.internethaber.com
Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü' notuyla paylaşılan videolarla ilgili geçtiğimiz gece saat 01:54 civarında i̇zmir'de gökyüzünde video kaydı yapılan olay bir meteor olayıdır. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi.

Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor.

Meteor düşmesi sonucu ne olur? Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Meteor (göktaşı) düştü iddiası son dakika! İzmir ve Manisa ...
Meteor (göktaşı) düştü iddiası son dakika! İzmir ve Manisa ... from im.haberturk.com
Meteor düşmesi sonucu ne olur? 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı.

Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.